Lait eivät koske teinitähti Justin Bieberiä? Yökerho joutui ongelmiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Justin Bieber on toilailuistaan huolimatta maailman suosituin 19-vuotias, joka nauttii vahvaa faniensa luottamusta. Kaikesta huolimatta kultapoju ei anna maailman parasta esimerkkiä siitä, kuinka hänen ikäisensä tulisi käyttäytyä.

Jokaisen ihmisen on noudatettava lakia, oli sitten kuinka kuuluisa tahansa. Ja vaikka Päivi Räsänen olisikin asiasta toista mieltä. Justin Bieber ei tätä ilmeisesti ymmärrä, sillä nyt hänen elostelunsa on saanut myös erään yökerhon pulaan menemällä alaikäisenä sisään ravintolaan.

Teinitähti nimittäin vieraili taannoin seurueineen chicagolaisessa Bodi-yökerhossa, kun paikalle saapuneet poliisit olivat ajaneet alaikäiset teinit pihalle. Nyt TMZ-lehti kertoo, että kyseisen anniskeluravintolan omistajat joutuvat vastaamaan alaikäiselle tarjoilemisesta tuhannen dollarin sakoilla.

Alkoholi on kielletty alle 21-vuotiailta Yhdysvalloissa. Justin Bieberin imagoa ei kiillota sekään, että hänen parhaimpana ystävänä pidetty Lil Twist pidätettiin keskiviikkona hurjastelemassa Bieberin autolla aamuyöstä. Räppärin uraa havitteleva Twist ajoi ylinopeutta ja punaisia päin päihteiden vaikutuksen alaisena Los Angelesissa.