Rihannasta tehtiin seksikäs vahanukke – puettiin aitoon esiintymisasuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatähti Rihanna on viime kuukausina kunnostautunut enemmän huithapelina olemisessa kuin menestyvänä artistina esiintymisessä. Nainen on kuitenkin saanut mittavan uransa ansiosta ensimmäisen vahapatsaansa Madame Tussaud’sin New Yorkin museoon.

Nyt voidaan sanoa, että Rihanna on kerrankin paikoillaan. Nainen on nimittäin ikuistettu legendaariseksi vahanukeksi Madame Tussaud’sin museon valokeiloihin New Yorkiin. Nukella on päällä Suomessakin Diamonds World Tour -maailmankiertueella 28. heinäkuuta nähtävän esiintymisasun identtinen kopio. Vahanukke toteutettiin Rihanna-fanien toiveesta.

Rihanna on kuitenkin aiheuttanut runsaasti ärtymystä omien faninsa keskuudessa, sillä hän on myöhästynyt toistuvasti konserteistaan. Diivailustaan kovasti kritiikkiä saanut Rihanna toimi samoin viime perjantaina myös Tanskan Roskildessa. Hiljattain kaatokännissä ollut nainen saateltiin fanien ohi turvamiesten saattelemana.