Hustle HKI siirtyy Suvilahdesta ydinkeskustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäistä kertaa järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Hustle HKI siirtyy Suvilahden alueelta Helsingin keskustaan. 19. – 20. heinäkuuta järjestettävän tapahtuman päätapahtumapaikkana toimii The Circus, jossa ulkomaiset tähtivieraat ja suurin osa kotimaisista artisteista esiintyvät.

– Suosiota on hankalaa arvioida ensimmäisenä vuonna ja tällä kertaa odotuksemme olivat liian korkeat. Pahoittelemme myöhäistä ratkaisua, festivaalin tuottaja Mikko Kuoppala alias Pyhimys kommentoi.

Kuoppala toteaa päätöksen olleen vaikea, mutta siirron myötä pystytään varmistamaan festivaalin jatkuvuus myös tulevina vuosina sekä ennen kaikkea tarjoamaan laadukkaampi tapahtuma. Grammy-voittaja Miguel, vaihtoehtohiphopin ykkösnimi Danny Brown, Diplon signaama Riff Raff, eteläräpin superlupaus Big K.R.I.T. sekä vanhemman koulukunnan tyyliä edustava Action Bronson nousevat suomalaisten kärkinimien ohella Kultabassokerho-lavalle The Circukseen.

Kotimaisen rytmimusiikin nousevia nimiä esittelevä On The Street -lava nähdään puolestaan Henry’s Pubissa. Tapahtumapaikan siirron johdosta Hustle HKI joutuu perumaan Brädin, Elastisen, Jujun, KBK Freestyle Showcasen, Raappanan, SMC Lähiörottien sekä Uniikin keikat. Lisäksi Graffiti Pro Battle ja ravintolatoimijat jäävät pois ohjelmistosta.

Suvilahteen lunastetut liput käyvät sellaisinaan The Circukseen ja Henry’s Pubiin. Hustle HKI pahoittelee siirrosta aiheutuneita ohjelmamuutoksia. Siirron myötä tapahtumasta on tulossa loppuunmyyty. The Circus on ikärajaton ja klubilta löytyy K18-anniskelualueet. Henry’s Pubin ikäraja on K18. Circuksesta sekä Henry’s Pubista voi liikkua rannekkeella vapaasti sisään ja ulos.