Lola Ponce suuntasi rannalle – ja se kyllä huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen näyttelijätär ja mallikaunotar Lola Ponce ei lukeudu ainakaan vielä maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta hän oli viime vuonna kovassa nosteessa. Sittemmin hän alkoi kuitenkin keskittyä perhe-elämäänsä, jolloin kaunotar katosi julkisuudesta.

Nyt Lola Ponce on kuvattu lähes vuoden tauon jälkeen bikineissä, kun hän suuntasi rannalle Ischiassa sijaitsevan hotelli Regina Isabellan rannalla.

30-vuotias Lola Ponce, koko nimeltään Paola Fabiana Ponce, tunnetaan latinalaisessa maailmassa erityisesti El Talisman -televisiosarjan tähtenä. Myös hänen poikaystävänsä näyttelee sarjassa, joten kyseessä on todellinen julkkispari. Televisiossa he tosin näyttelevät sisaruksia. Jokunen vuosi sitten Lola oli Cannesin elokuvajuhlilla yhdessä George Clooneyn kanssa.