Heinäkuun 2013 Stara-lehti on on ilmestynyt – nouda ilmaiseksi tai lue verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin yksityinen verkkomedia Stara laajensi toimintaansa kesäkuussa printtilehtien pariin. Nyt uusi ilmainen Stara-lehti on jälleen ilmestynyt 350 noutopisteeseen 12 kaupungissa ympäri Suomea. Lehden päätähtenä nähdään tällä kertaa Krista Siegfrids.

staralehti022013

Lue Stara-lehden digiversio ilmaiseksi tästä.

Kristan lisäksi haastattelussa ovat muun muassa teinitähti Isac Elliot, räppäri Majuri ja televisiotähti Arman Alizad. Viisuedustaja Krista Siegfrids kertoo kuinka hänen uransa pääsi viimein nousukiitoon vuosien ponnistelujen ja rajujen takaiskujen jälkeen. Isac Elliot puolestaan valottaa hieman kulissien takaista minäänsä ja Majuri paljastaa niin ikään millainen mies hittien takaa löytyy.