Alaston nainen syöttinä uima-altaassa – oma siippa varasti sisällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset osaavat toisinaan käyttää viehätysvoimaansa törkeästi hyväksi ja kaksilahkeiset sortuvat joskus uskomaan tällaisiin houkutuslintuihin. Nyt Stephen Amaral joutui erään kolmekymppisen naisen jäynän uhriksi julmalla tavalla.

Tennesseessä asuva 54-vuotias Stephen oli saanut hänen naapureitaan esittävältä pariskunnalta oudon pyynnön: ”Voisimmeko uida uima-altaassasi?”. Pahaa-aavistamaton Stephen oli suostunut pariskunnan pyyntöön ja samassa nainen oli pyytänyt miestään hakemaan hänelle savukkeita. Sillä aikaa kun mies oli poissa, oli neitokainen ryhtynyt riisumaan vaatteitaan.

Lopulta kaunisvartaloinen nainen oli kysynyt, voisiko hän uida alasti. Pyyntöön jälleen suostunut uima-altaanomistaja katselikin pitkään, kun kolmekymppinen nainen nautti vedestä. Samaan aikaan pariskunnan mies teki tiuhtöitä Stephenin asunnossa ja varasti sieltä 1.195 dollarin, eli 935 euron edestä koruja ja lääkkeitä.

Nainen lopetti uimisen noin parikymmentä minuuttia myöhemmin ja kuivasi itsensä Stepheniltä saamaansa pyyhkeeseen. Altaan omistaja talutti naisen ulos ja mies ei ole nähnyt pariskuntaa sen koommin. Nashville’s News 2 -uutisten mukaan poliisi suorittaa tapauksen tiimoilta tutkintaa.