Räppärin ehdonalainen vankeus kumottu – vuosien linnareissu odottaa?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisen r&b-tähden Chris Brownin kerrottiin äskettäin ajaneen ilman ajokorttia Los Angelesissa. Laulajan väitettiin myös törmänneen vahingossa toiseen autoon ja paenneen sen jälkeen paikalta. Brown on itse kiistänyt karanneensa kolaripaikalta.

Muusikkomiehen mukaan hän vaihtoi tietojaan toisessa autossa olleen naisen kanssa, ja että nainen otti yhteyttä poliisiin vain hyötyäkseen tapauksesta. Nyt TMZ uutisoi, että tapauksen nainen, Olga Gure-Kovalenko, ei tule vaatimaan Brownilta korvauksia tapauksen tiimoilta. Gure-Kovalenko ei myöskään vaadi miestä rangaistavaksi.

Vaikka nainen ei haluakaan nostaa asian tiimoilta syytettä, Los Angelesin yleinen syyttäjä voi vielä nostaa kanteen miestä vastaan. Tämä on kuitenkin tällä hetkellä miehen ongelmista vähäisin, sillä kolaritapauksen käsittely on aiheuttanut ongelmia miehen ehdonalaisen kanssa. Brownilla on voimassa oleva ehdonalainen tuomio Rihannan pahoinpitelemisestä vuonna 2009.

TMZ:n mukaan losangelesilainen tuomari on nyt kumonnut muusikon ehdonalaisen. Piirikunnansyyttäjän mukaan laulaja rikkoi kolaritapauksessa lakia ”tieten tahtoen”. Ehdonalaisen ehtoihin kuuluu, ettei Brown saa rikkoa mitään lakeja.

Nyt ehdonalainen on siis kumottu, ja laulajaa tullaan kuulemaan elokuussa järjestettävässä ehdonalaiskäsittelyssä. Muusikko on päästetty vapaaksi odottamaan käsittelyään. Jos tuomari tulee elokuussa siihen tulokseen, että mies rikkoi ehdonalaistaan, voi Brownia odottaa jopa neljän vuoden vankeustuomio.