Lea Michele murtui Glee-poikaystävän kuolemasta: ”Hysteerinen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Glee-nuorisosarjan näyttelijätähti Cory Monteith löydettiin pari päivää sitten kuolleena hotellihuoneestaan Vancouverista, Kanadasta. Tähden epäillään ottaneen yliannostuksen tai tehneen itsemurhan, mutta poliisin tutkimukset asiasta ovat vasta alkutekijöissään.

31-vuotiaana menehtyneen miehen kuolema on saanut Hollywoodin suremaan poismenoa. Monet tähdet ovat tukeneet Monteithin perhettä ja läheisiä rankkana aikana. Coryn kuolema on vaikeinta tyttöystävälle ja vastanäyttelijälle Lea Michelelle, jonka kerrotaan olevan murtunut äkillisestä tragediasta.

– Toivomme kaikkien kunnioittavan Lean yksityisyyttä tänä vaikeana aikana, kertoi Michelen edustaja People-lehdelle lausunnossaan.

Cory Monteith oli viettänyt iltaa luksushotellihuoneessaan ystäviensä kanssa kohtalokkaana iltana. Lean ei uskota olleen tuolloin poikaystävänsä seurassa, sillä hän oli lomareissulla toisaalla. Pikkulinnut ovat jo laulaneet jotain tähtikaunottaren tämänhetkisestä olotilasta lehtiin.

– Hän on aivan hysteerinen ja murheen murtama. Kukaan ei voisi uskoa, kuinka surullinen hän on, kertoi lähde Hollywood Life -sivustolle.

Monteithin kuolinsyy on vielä hämärän peitossa. Lääkärit aikovat tehdä tänään ruumiinavauksen, jossa asiaa selvitetään lisää. Varsinainen kuolinsyy voitaneen vahvistaa kuitenkin vasta viikkojen päästä. Coryn tiedettiin kärsineen päihdeongelmista koko aikuisikänsä, ja hän päätyi viimeksi huhtikuussa jälleen vieroitushoitoon.