Mitkä lihakset! Paidaton Hugh Jackman on todellinen peto – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen elokuvatähti Hugh Jackman äänestettiin taannoin People-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi. Näyttelijän lihaksikas vartalo on todellista silmäkarkkia, ja hänet nähdään jälleen valkokankaalla pian ensi-iltansa saavassa The Wolverine-elokuvassa.

Jackmanin Wolverine-tyylistä saadaan esimakua tuoreimmassa Muscle & Fitness -lehden kannessa, kun sixpackiaan esittelevä komistus poseeraa kuvassa ilman paitaa tuimalla ilmeellä varustettuna. Wolverinen hahmosta tunnetut kynnet antavat lihaskimpulle eläimellistä näköä, joka saa varmasti monen naisen sukat pyörimään jaloissa.

hughjackman16072013a

hughjackman16072013b

Hugh Jackmanin tiedetään treenanneen kovasti rooliaan varten, ja kannessa näkyvätkin kovan työn tulokset. 44-vuotiaan tähden lisäksi tulevassa elokuvassa nähdään muun muassa Famke Janssen, Hiroyuki Sanada, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Will Yun Lee, Brian Tee ja Svetlana Khodchenkova. Elokuva julkaistaan tämän vuoden heinäkuussa.