Heidi nautti auringosta yläosattomissa – julkaisi kuvan Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikansaksalainen huippumalli Heidi Klum herätti vastikään huomiota Muodin huipulle -ohjelman mainostaulujen ansiosta. Mainostaulu kiellettiin Los Angelesissa, koska siinä nähtiin alastomia malleja julkkisjuontajan jalkojen juuressa.

Nyt Heidi on nautiskellut auringosta ja julkaissut yläosattoman kuvan ruskettuneesta vartalostaan. Klum oli leikkimieliseen sävyyn vielä koonnut hiekasta ja simpukoista hymynaaman navalleen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Hymyile, kirjoitti Heidi Klum Instagram-kuvansa oheen.

Heidi meni ensimmäisen kerran naimisiin stylisti Ric Pipinon kanssa. Liitto kesti viiden vuoden ajan, kunnes pari erosi vuonna 2002. Sen jälkeen tähti seurusteli Flavio Briatoren kanssa. Suhteesta syntyi Leni-tytär. Klumin toinen liitto laulaja Sealin kanssa päättyi viime vuonna, minkä jälkeen neito on nähty henkivartijansa Martin Kristenin kanssa.