Kuopio RockCock vahvisti artistikattauksensa – mukana uusi tulokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuopio RockCock -festivaali on vahvistanut ohjelmansa. Viimeisen paikan artistikattauksessa täyttää punk-yhtye Kivesveto Go Go. Tapahtuman juontajina toimivat tänä kesänä Juha Jylhäsalmi, Zaani ja Krista Haapavuo.

2. – 3. elokuuta Kuopiossa järjestettävän tapahtuman pääesiintyjinä nähdään saksalaiset Helloween ja U.D.O., ruotsalainen Amaranthe, tanskalainen D-A-D sekä suomalaiset Michael Monroe, PMMP, Von Hertzen Brothers, Cheek, Haloo Helsinki! ja Kaija Koo. Ohjelmatiedot löytyvät myös verkosta.

Kuluvan vuoden tammikuussa kouvolalainen punk-yhtye Kivesveto Go Go julkaisi EP:n nimeltään Mieti Elämääs I. Viiden vuoden sisään neljä EP:tä julkaisseen punkbändin nimi juontaa juurensa lähipiirissä sairastettuun kivesveto-tautiin. Kuopiorockin viralliset jatkoklubit pidetään Passionissa ja Henry’s Pubissa.