Glee-pariskunta suunnitteli avoliittoa – kuolema murskasi unelmat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Glee-nuorisosarjan näyttelijätähti Cory Monteith löydettiin äskettäin kuolleena hotellihuoneestaan Vancouverista, Kanadasta. Tähden kuolinsyytä selvitellään paraikaa, mutta se ei ole estänyt ihmisiä spekuloimasta tapauksella.

Sisäpiirin lähteet ovat myös avautuneet lehdille kertomaan 31-vuotiaana menehtyneen tähden kuolemaa edeltävästä ajasta. Monien ystävien mukaan Cory vaikutti täysin terveeltä ja hyvinvoivalta paria päivää ennen traagista tapausta. Huomion keskiöön on päätynyt lisäksi Monteithin suhde vastanäyttelijä Lea Micheleen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt pariskunnan uutisoitiin suunnitelleen yhteenmuuttoa ennen näyttelijäkomistuksen äkillistä poismenoa. Yli vuoden toisiaan tapaillut julkkispari ei ollut keskustellut avioliitosta, mutta he aikoivat pistää hynttyyt yhteen, kunhan Cory olisi palannut Vancouverista. Mies ei vain koskaan tehnyt niin.

– Lea ja Cory suunnittelivat muuttavansa yhteen, kun hän palaisi Vancouverista. He eivät puhuneet avioliitosta vielä, mutta olivat menossa siihen suuntaan. Ensimmäinen askel oli, että Cory olisi muuttanut Michelen Los Angelesin kotiin. Hän vietti jo siellä muutenkin kaiken aikansa, kertoi lähde Us Weekly -lehdelle.

Parin sanottiin olleen juuri ennen kuolemaa rakastuneempia toisiinsa kuin koskaan. He suunnittelivat onnellista tulevaisuutta yhdessä, olihan Monteith päässyt vieroitushoidostaan pois, ja tilanne vaikutti selkeämmältä. Lääkärit tekivät eilen Glee-tähdelle ruumiinavauksen, jonka tulokset selviävät muutamien viikkojen kuluessa.