Lentoemännnän alusvaatteissa karvainen yllätys?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lentoemäntien pitää lentomatkustajien tavoin läpäistä turvatarkastus ennen lennolle lähtemistä. Nyt otsikoissa on eräs amerikkalainen lentoemäntä, jonka kohdalla turvatarkastusten epäillään pettäneen. Nainen on nyt haastanut työnantajansa oikeuteen epäillysten johdosta.

55-vuotiaan Louann Giambattistan epäillään salakuljettaneen lemmikkirottansa mukaan lennolle alusvaatteissaan, New York Post -lehti uutisoi. American Airlines -lentoyhtiölle työskentelevän naisen työkaverit ovat kertoneet nähneensä Giambattistan syöttävän elävää rottaa lennon aikana. Nainen on kiistänyt väitteet, ja nyt hän on haastanut työnantajansa oikeuteen.

Lentoemännän mukaan hän joutui valheellisten syytösten takia tullin mustalle listalle, joka johti siihen, että hän on joutunut kokemaan erittäin perusteellisia turvatarkastuksia. Nainen kertoo lehdelle, kuinka tämä on vaikeuttanut hänen työhön menoaan huomattavasti. Giambattista on erittäin eläinrakas, mutta töihin hän ei myönnä lemmikkejään kantavansa.

– Kaikilla on lemmikkejä – hänellä on lemmikkejä kotona, ei töissä. Hän ei ole hullu. He yrittävät saada hänet vaikuttamaan hullulta. Hänellä on paljon erilaisia lemmikkejä, hänellä oli rotta – se kuoli, naisen asianajaja Stephen Morelli selittää lehdelle.