Hervoton video nettiin – mies tanssi poikabändin kappaleen huvipuistossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetiä on pakko rakastaa jo pelkästään siksi, että ihmiset saavat ladata sinne tallenteitaan ilmaiseksi. Verkkoherkkuja pääsee katselemaan helposti omalta kotikoneelta samalla, kun saa luvan kanssa nauraa toisten ihmisten kustannuksella.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa nähdään nyt mies tanssimassa Backstreet Boysin ysärihitin tahtiin. Videon shortsiasuinen tähti oli käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja maksanut kanadalaisessa Toronton Wonderland -huvipuistossa siitä, että oli päässyt esittämään oman huikean tanssiperformanssinsa musiikkivideolle.

Ryan oli sattumalta nähnyt koko show’n ja päättänyt ostaa miehen esityksen VHS-kasettina itselleen. Nyt potkuja ja nyrkkeilyä täynnä oleva video niittää mainetta verkossa yli kymmenen vuotta myöhemmin. Tästä eivät tanssiliikkeet nimittäin parane, ainakaan pilke silmäkulmassa toteutetun viihteen kannalta.