Karmaiseva moka: Pariskunta saapui lomalta – omakotitalo oli kadonnut!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasilaiset David ja Valerie Underwood olivat viettämässä onnellista minireissua, kun he kotiin tullessaan kokivat järkyttävän näyn. Heidän rakas, suvussa pitkään ollut kolmen makuuhuoneen kotinsa, oli raivattu maan tasalle.

– David, talo on poissa, Valerie Underwood sai parahdettua, kun he ajoivat reissun jälkeen kotipihalleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Heidän rakkaasta asunnostaan ja omaisuudestaan oli jäljellä vain perustuksen betonit ja tunne, että jotain oli mennyt heidän matkansa aikana pahasti pieleen. Pian pienen selvittelyn jälkeen kävi ilmi, että talo oli raivattu maan tasalle silkasta vahingosta. Raivausryhmälle oli nimittäin annettu väärä osoite, Dallas Observer uutisoi.

Fort Worthin kaupunki oli antanut raivausryhmälle osoitteeksi Watercress Drive -nimisen kadun, joka oli oikein, mutta varsinainen talon numero oli heittänyt huimasti. Tuhottavan talon numero olisi ollut 9708, mutta pahaksi onneksi he pistivätkin maan tasalle talon 9716. Underwoodin perhe odottaa parhaillaan korvausta kaupungilta, jotta he pystyvät rakentamaan elämänsä uudelleen – kirjaimellisesti.