Maailman suurin surmanajopallo Suomeen – viikonloppuna Rakuuna Rockissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna perjantantaina Lappeenrannassa käynnistyvä Rakuuna Rock -festivaali tarjoilee vierailleen musiikin lisäksi myös silmänruokaa. Linnoituksen festivaalialueelle pystytetään nimittäin tapahtuman ajaksi maailman suurin surmanajopallo. Halkaisijaltaan kuusimetriseen palloon moottoripyörillään nousee Cageriders.

Cageriders, eli eli Pasi ”Hepe” Heikkilä ja Sasja Laajoki, esiintyvät molempina festaripäivinä. Euroopassa vastaavanlaisia surmanajopalloja on vain kolme, ja koko maailmassakin vain parikymmentä. Ajajiin kohdistuu yli viiden G:n voima, ja kaksinajo-osiossa he ohittavat toisensa kerran sekunnissa 60 km/h vauhdissa.

Rakuuna Rockissa esiintyy kattava otos tämän hetken kuumimpia kotimaisia. Stara Stagelle nousevat Viikate, Stam1na, Michael Monroe, Rytmihäiriö, Kaija Koo, Turmion Kätilöt ja Kotiteollisuus. FOX-lavalla esiintyvät lisäksi Mokoma, Finntroll, Aarne Tenkanen, Barbe-Q-Barbies, Korpiklaani sekä Timo Rautiainen & Neljäs Sektori. Tutustu tapahtuman aikatauluihin tästä.

Niin ikään tapahtumassa esiintyvät tanssiryhmä Tigers on kahdestakymmenestä ”naarastiikeristä” koostuva tanssiryhmä, jotka pitävät tunnelmaa yllä erityisesti VIP-alueella. Tigersit nähdään parhaillaan myös Apulannan uudella Poltettu karma -kappaleen musiikkivideolla.