Tuhdimmat tahdit Nokialla – Nyrkkitappelu, Pää kii ja Stratovarius

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikon kuluttua perjantaina 26. heinäkuuta jo neljättä kertaa Nokian kesässä nautittava raskaan rockin ja metallin Tuhdimmat Tahdit -festivaali esittelee historiansa suurimman ohjelmakattauksen. Kaksipäiväisen festarin estradille astuvat kansainväliset vientiyhtyeet Stratovarius, Amorphis ja Finntroll.

Seurakseen he saavat nokialaisväriä, kun 20 vuotta sitten debyyttinsä julkaissut Purtenance kokoaa rivistönsä ja tekee paluun. Industrial-osastoa on tarjolla 2 Times Terrorin toimesta sekä kuoloa ja doomia Lurk-yhtyeen voimin. Uniklubi, My Fate ja Bloodpit -yhtyeiden jäsenistöstä koostuva Egokills on saavuttanut metallikansan tietoisuuden tiukalla ja tarkalla soitannalla sekä tarttuvia kertseillä. Vauhdikkaista keikoistaan tunnetut Pää Kii ja Nyrkkitappelu tuovat vahvan punk-mausteen muuhun metalliseen antiin.

Lauantaina 27. heinäkuuta Open Stage -ilmaistapahtumassa esiintyvät Mekanism, Six Inch, Amendfoil ja tapahtuman yleisöäänestyksen voittaja Peekaboo Primate. Iltapahtumat avaa klo 16.00 Vince Boncamperin akustinen show.