Petri Nygård ja Klamydia villitsivät Tammerfesteillä – katso kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest on parhaillaan täydessä käynnissä Tampereella, jossa tapahtuma on levittäytynyt koko keskustan alueelle. Päälavat sijaitsevat kuitenkin Ratinan festivaalipuistossa, jossa esiintyivät eilen muun muassa Petri Nygård, Klamydia, Ismo Alanko, Haloo Helsinki!, Mokoma ja Viikate.

Sateinen iltapäivä verotti hieman juhlakansaa, mutta illalla paikalle oli saapunut sankka joukko juhlijoita, joiden makuun olivat erityisesti kylän oma poika Petri Nygård ja vaasalainen Klamydia. Stara oli paikalla tallentamassa festivaalitunnelmia kuviksi.

Tänään perjantaina Ratinassa Tammerfestin lavoille nousevat Cheek, Disco Ensemble, Elonkerjuu, Eppu Normaali. J. Karjalainen. Kaija Koo. Laura Närhi ja Von Hertzen Brothers.