Pizzerian pomo masturboi keittiössä – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ravintoloiden työntekijöiltä odotetaan hygieenista osaamista ja tarkkuutta ruoan valmistuksessa. Sen vuoksi esimerkiksi masturboiminen ravintolan keittiössä tuntuukin hullulta idealta. Nyt kuitenkin amerikkalaisen Jersey Joen pizzeriassa on tällaista tapahtunut.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Verkkoon on levinnyt nimittäin kuva, jossa valkohiuksinen mies tyydyttää itseään pizzerian keittiössä. 4Chan ja Yelp -sivustoilla nähdyssä kuvassa on raportoitu olevan paikan omistaja Giuseppe Scire. Mies on kuitenkin kiistänyt väitteet jyrkästi.

– Minä en ole kuvassa, ja se ei ole minun pizzeriani, kertoi mies Huffington Post -lehdelle.

Scire kertoi erottaneensa pari työntekijää äskettäin. Ravintolan omistaja ajatteli olevansa pettyneen entisen työntekijän uhri. Kuva on ehtinyt jo herättää koomisia kommentteja internetsivustoilla.