Poptähti nautti lemmenlomasta estottomasti – ei välittänyt kuvaajista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Wanted -kokoonpano riiteli vastikään Las Vegasin reissunsa aikana. Managerit vaativat, etteivät komistukset ottaisi tyttöystäviään mukaan. Laulaja Siwa Kaneswara ei kuitenkaan suostunut ehdotukseen, mikä aiheutti repivän riidan bändiläisten välillä.

Nyt yhtyeen Tom Parker on kuitenkin viettänyt lemmenlomaa Kanariansaarilla mukavammissa merkeissä. Tyttöystävänsä Kelsey Hardwickin kanssa vedessä pelehtinyt mies ei välittänyt silminnäkijöistä, vaan pari osoitti rakkauttaan huolettomasti. Lempiväiset ikuistettiin suutelemassa ja hellimässä toisiaan etelän lämmössä.

Boltonissa kasvanut Tom Parker oppi soittamaan kitaraa 16-vuotiaana. Hän osallistui ennen kuuluisuuttaan X Factor -kisaan, mutta ei päässyt läpi karsinnoista. Mies on laulanut aiemmin Take That -coveryhtyeessä. Vuonna 2009 hän liittyi The Wanted -poikabändin kokoonpanoon.