Nyt se on todistettu: Ulospäinsuuntautuneet syövät tulisempaa ruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutaman viime vuoden aikana Suomessa tulisen ruoan suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, ja samalla markkinoille on tullut suuri määrä tulisia ruoka-annoksia ja -aineksia. Maan tulisin hampurilainen löytyy tamperelaisesta Jack The Rooster -ravintolasta, ja sen syöjiä voi yhdistää eräs tekijä.

Tuore amerikkalainen tutkimus on nimittäin löytänyt yhdistävän ominaisuuden ihmisistä, jotka syövät keskimääräistä tulisempaa ruokaa. He ovat nimittäin tulosten perusteella myös keskimääräistä ulospäinsuuntautuneempia.

Pennsylvania State -yliopiston tutkimuksen mukaan suosikkiruoat kertovat jotain ihmisten persoonallisuudesta, ja tulisen ruoan ystävät olivat sosiaalisempia kuin ei-tulisen ruoan ystävät. Lisäksi tulisen ruoan ystävät ottavat muita useammin riskejä elämässään.