Justin ja Selena juhlivat itsenäisyyspäivää yhdessä – kaverit raivon partaalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberin ja Selena Gomezin on-off -suhde käy Selenan parhaan ystävän Taylor Swiftin hermoille. Vaaleaverikkö ei voi sietää pariskuntaa yhdessä, vaikka Selena vietti vapaaehtoisesti Justinin kanssa Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää.

Äskettäin Justin Bieber pussaili 22-vuotiaan malli ja tarjoilija Jordan Ozunan kanssa. Selena sen sijaan on viimeaikoina yhdistetty sekä Swiftin exään Ed Sheeraniin että saman naisen ystävään Austin Mahoneen. Vaikka Selena toivotti Justinille vasta muutama viikko sitten hyvää loppuelämää, ovat sydänkäpyset viettäneet itsenäisyyspäiväjuhlia yhdessä.

HollywoodLIfe.com kertoo, että Taylor on asiasta kiukustunut, koska hän pelkää ystävänsä saavan jälleen Justinin vuoksi sydänsuruja. Myös muut Selenan ystävät ovat kurkkuaan myöten täynnä teinirakastavaisten soutaamista ja huopaamista. He ovat sanoneet kaiken läheltä nähneenä, etteivät voi sietää Justin Bieberiä.