Sinkkuna kaverin häihin? Käytä tilaisuus hyväksesi

Lifestyle · Stara.fi

Häät ovat todellinen rakkauden juhla, jossa lempi leiskuu ja Amorin kaaret lentelevät. Monia sinkkuihmisiä ärsyttää mennä kaverinsa häihin, koska muilla vierailla tuntuu olevan jo kumppani kainalossa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että häissä on myös muita vapailla markkinoilla kulkevia vieraita.

Hääparin kannattaa esimerkiksi sijoittaa sulhasen puolelta tulevia sinkkumiehiä samaan pöytään morsiamen naispuolisten sinkkukavereiden kanssa. Deittipalstojen tekemien tutkimusten mukaan häät ovat hyvin yleinen paikka partnerin löytämiseksi, kertoo Femail First.

Kavereiden häistä bongattu kumppani on siinä mielessä äärimmäisen loistava vaihtoehto, koska molemmilla osapuolilla on todennäköisesti jo yhteisiä tuttuja ja ystäviä. Verkossa on olemassa myös hääpareille varattuja deittipalveluita, joissa he voivat naittaa ystäviään yhteen.