Treffit Harry Stylesin kanssa voivat olla pian totta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtye on eräs tämän hetken kuumimmista popnimistä, mikä näkyy kokoonpanon hurjassa fanimäärässä. Monet teinitytöt antaisivat kaikki säästönsä päästäkseen tapaamaan kuuluisuuksia livenä.

Nyt siihen on ainutkertainen tilaisuus, sillä Harry Styles ja Liam Payne ovat ilmoittautuneet mukaan hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Nuorukaiset tarjoavat rahasummaa vastaan deitti-illan onnekkaalle neitokaiselle. Trekstock-järjestön huutokaupan tuotot menevät syöpätyön tukemiseen.

– Onnellinen voittaja ja ystävä voittavat viiden tähden viikonlopun Lontoon Carnaby Streetillä. Sinulle annetaan käyttörahaa shoppailuun, lennätetään Lontooseen ja sitten tapaat minut ja Liamin. Viemme sinut ulos illalla, kertoi Harry Styles The Sun -lehden mukaan.

Illan tähtien kanssa voi voittaa lahjoittamalla rahaa Prizeo-sivustolla. Keräyksellä pyritään helpottamaan syöpään sairastuneiden nuorten elämää.