Pepputanssista tuli netti-ilmiö – tässä näyttävä kooste

Digi Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twerking-tanssista on muoodostunut viime viikkoina valtava netti-ilmiö, kun Miley Cyrus kuvattiin heiluttamassa peppuaan ensin ystävänsä keikalla ja sen jälkeen myös omalla kohutulla musiikkivideollaan. Sittemmin twerking-videoita on julkaistu verkossa valtava määrä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Huffington Post kokosi kasaan seksikkäimmät twerking-tanssin taitajat eri YouTube-videoilta ja laittoi taustalle soimaan Aram Khachaturianin Gayane-baletin viimeisen musiikkiosan nimeltä Saber Dance. Klassinen musiikki antaa vinhan tunnelman pepun heilutusvideolle.

Pätkällä nähdään erilaisia muhkeapeppuisia kaunottaria, jotka pistävät parastaan kameran kuvatessa. Naiset intoutuvat ”sheikkaamaan” takamustaan mitä erilaisimmissa asennoissa. Osa on jopa ylösalaisin.