Poikabändin tähti ryhtyi harrastamaan balettia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -poikabändi kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Take Me Home -kiertueellaan. Nyt yhtyeen kenties seuratuin jäsen Harry Styles on paljastanut haaveilevansa Rolling Stonesin laulaja Mick Jaggerin kunnosta.

Harry Styles on nimittäin aloittanut uuden balettiharrastuksen tarkoituksenaan saavuttaa samanlainen teräskunto kuin hänen ihailemallaan Mick Jaggerilla. Styles muun muassa on saanut konsultointia Jaggerin pitkäaikaiselta valmentajalta. Harrastuksen otaksutaan auttavan myös pojan lavaesiintymisessä.

Kerroimme hiljattain, kuinka Mick Jagger treenaa kuusi kertaa viikossa. Baletin lisäksi hän juoksee useita kilometrejä päivässä, jonka lisäksi hän ui, potkunyrkkeilee ja pyöräilee. Myös perinteinen kuntosalitreeni lukeutuu Jaggerin harjoitteluohjelmaan. Rocktähti on vuosien varrella hurahtanut pilatekseen ja joogaan.

One Direction on ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa, eli yli 20.000 kappaletta.