Kanye West pahoinpiteli paparazzin sairaalakuntoon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanye Westin Yeezus-levy herätti kohua jo ennen ilmestymistään. Odotettu albumi näki päivänvalon 18. kesäkuuta. Äskettäin kohuttiin siitä, kun muusikon vielä tekeillä oleva Black Skinhead -kappaleen musiikkivideo vuodettiin verkkoon ennen aikojaan.

Eilen Kanye toilaili jälleen Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä, jossa hän kävi käsiksi paparazzikuvaajaan. Räppäri otti kuvaajaa kiinni päästä ja aiheutti tilanteen, jossa jouduttiin lopulta kutsumaan ambulanssi paikalle.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että Kanyen suunnittelema 120 dollarin arvoinen ja heti loppuunmyyty t-paita on valmistetty egyptiläisestä puuvillasta. Hip hop -paitaa on tarjolla mustana ja valkoisena. Muusikon malliston muihin vaatekappaleisiin lukeutuu muun muassa huppareita ja farkkuja.