Poliisi etsii ulos ulostavaa naista – tallentui valvontakameralle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Mexicossa asuva mies löysi pääsiäisaamuna ihmisen jätökset pihaltaan ja ajatteli, että asialla on mahdollisesti ollut koditon kadunmies. Aluksi hän piti kakkakepposta ainutkertaisena tapahtumana, mutta kun pökäleitä alkoi ilmestyä useammin, asensi hän takapihalle valvontakameran.

Pian kameran asentamisen jälkeen video kertoi karun todellisuuden. Koat-televisiokanavan mukaan miehen pihalle kävi ulostamassa lenkillä ollut shortsiasuinen nainen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolta näkyi, kuinka neitokainen juoksi paikalle ja teki tarpeensa seinän viereen. Valvontakamera ikuisti naisen epämääräisen vessareissun useasti, ja nyt poliisi etsii videolla esiintyvää hölkkääjää.

Eniten videonkatselijoita hämmästyttää se, että nainen ei tunnu välittävän siitä, että talon vieressä kulkee vilkas tie tai siitä, ettei hänellä ole edes vessapaperia mukana. Uutisoimme taannoin miehestä, joka oli kyllästynyt takapihalleen virtsaaviin ihmisiin niin paljon, että kaatoi heidän päälleen kylmää vettä.