Ampparit.com surrasi uudella tavalla iPadiin

Digi · Stara.fi

Suomen suosituimpiin verkkosivuihin kuuluva Ampparit.com-uutispalvelu on laajentanut palvelunsa iPadiin. Uusi iPad-sovellus optimoi uutisvirran yli 250 kotimaisesta lähteestä ensimmäisen kerran myös tabletille.

– Tabletit ovat täysin oma maailmansa – niissä on suurempi näyttö sekä enemmän tehoja kuin älypuhelimissa ja kosketusnäyttö, mitä kannettavissa ja pöytäkoneissa ei ole. Halusimme hypätä täysillä myös tähän todellisuuteen, luoda tabletille jotain täysin omaa sekä kokeilla uusia asioita. Toivottavasti uusi iPad-Ampparit miellyttää tabletilla uutisia lukevia, kertoo Ampparit Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hannonen.

Uniikkia muihin Ampparit-palveluihin verrattuna on esimerkiksi se, että uutisotsikot ja valittu juttu näkyvät molemmat yhtä aikaa. Muutoin kosketusnäytöille ominaisia toimintoja, kuten pyyhkäisyä voi hyödyntää piilottamalla otsikkolista ja pitkällä painalluksella sulkea useita välilehtiä. Perinteiseen Ampparit-tapaan sovellusta voi personoida oman profiilin avulla. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Applen sovelluskaupasta. Sen löytää App Storesta hakusanoilla ’uutiset’ tai ’Ampparit’.

Uusimmat