Elastinen asfalttimiehenä uudella musiikkivideolla: ”Eihän noi edes kuvaa vielä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elastisen uusi single ja musiikkivideo Kerrankin julkaistaan tänään 22. heinäkuuta. Biisi summaa artistin omaa historiaa ihmissuhteiden saralla, pettymyksistä aina uuteen nousuun. Kappale kertoo siitä, kun oikein kunnolla kolahtaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Musiikkivideo kuvattiin asfalttityömaalla, jossa artisti pääsi tekemään ammattilaisten kanssa asfalttitöitä. Videon naispääroolissa nähdään mallinakin tunnettu Maryam Razavi. Suurin osa videoista joudutaan talven vuoksi kuvaamaan sisätiloissa, ja siksi Elastinen halusi nyt kuvata ulkona klassisen musiikkivideon.

– Paiskin oikeasti hommia ukkojen seassa, ne kysyi että mitä sä oikein teet, eihän noi edes kuvaa vielä. Lisäksi sain ajaa kunnon isoa jyrää ja levitintä jolla asfaltti lasketaan tielle, pääsin siis tositoimiin. Hain tällä fiilistä rooliin, Elastinen nauraa.

Rähinä Records on viimeisen vuoden aikana panostanut yhä enemmän artistiensa musiikkivideoihin. Elastinen kertoo, että videot tekevät kappaleista isompia, koska ne pukevat sanoja kuvan muotoon, ja s! ynnyttävät isomman kuuntelukokemuksen.