Gabriella rakastaa bikinipeppuaan – ja esittelee sitä mielellään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen mallimaailman kärkinimiin pyrkivästä Gabriella Colladosta, jonka paparazzit bongasivat rannalta Miami Beachilla. Nyt on selvinnyt, että Gabriella ei ole uusi nettikuvissa, sillä hän ennen paparazzeja hän on itse aktiivisesti esitellyt vartaloaan.

Parhaillaan Gabriella Collado on rantalomalla yhdessä supermalliystävänsä kanssa, mutta verkossa Gabriella on julkaissut näyttäviä kuviaan. Niissä korostuu erityisesti kaunottaren bikinipeppu, jonka esittelystä hän selvästi nauttii.

Gabriella Collado on amerikkalainen malli, joka on saanut malliuransa lisäksi jalansijaa myös muotisuunnittelijana. Läpimurto on kuitenkin vielä antanut odottaa molemmilla saroilla, ja aika näyttää tuleeko Wilhelmiina Model -mallitoimiston tähdestä kaikkien tuntema julkkiskaunotar.