Oasis-rokkarin suhdekohu paisuu – salatun lapsen äiti on toimittaja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasiksen eniten laulaja Liam Gallagher nousi vastikään otsikoihin, kun aiemmin tuntemattomaksi väitetty nainen paljasti rokkarin olevan hänen puolivuotiaan lapsensa isä. Nyt on paljastunut, että nainen on New York Timesin toimittaja Liza Ghorbani.

Hiljattain uutisoitiin, että tuntematon newyorkilainen nainen on haastanut Gallagherin oikeuteen vaatien muusikolta kolmen miljoonan dollarin korvauksia, sillä Gallagher on hänen lapsensa isä. Nyt New York Daily News uutisoi, että salaperäinen nainen on New York Timesin toimittaja Liza Ghorbani, joka viihtyi rokkarin salarakkaana peräti kolmen vuoden ajan.

Liza tapasi Liamin vuonna 2010 haastattelun merkeissä, kun nainen kirjoitti rokkarista artikkelia A Night Out With… -palstalle. Toimittajan ja muusikon on-off -suhde jatkui tämän vuoden tammikuuhun saakka, sillä Gallagher vihelsi pelin poikki saatuaan tietää salarakkaansa jälkikasvusta. Mies pelkäsi, että uutinen kantautuisi hänen vaimonsa korviin.

Liam Gallagher on ollut naimisissa All Saints -laulajatar Nicole Appletonin kanssa vuodesta 2008 lähtien ja pariskunnalla on kolme lasta. Liza Ghorbani vaatii Gallagheria osallistumaan lapsensa elatuskustannuksiin ja penää rokkaria DNA-testeihin. Entinen Oasis-tähti ei ole kommentoinut kohua.