Snooki lähetti äitiysoppaan Kate Middletonille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi tuli vastikään äidiksi, ja hän laihdutti raskauskilot vartalostaan ennätysnopeasti. Snooki on lähettänyt kruununperillisen ehkä jo tänään synnyttävälle Kate Middletonille kirjeen, jossa hän opastaa tulevaa äitiä.

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, on prinssi Williamin aviopuoliso. Nyt Jersey Shoren oma bailuprinsessa Snooki on lähettänyt Britanniaan saakka kirjeen, jossa hän opastaa tulevaa äitiä. Hän muun muassa kirjoittaa, että kuninkaallisten tulisi olla erittäin valmistautuneita lapsen tuloon, sillä se muuttaa heidän elämänsä täydellisesti.

Snooki opastaa, että Kate joutuu heräilemään öisin, on järjettömän väsynyt ja että herttuataren tulee laulaa lapselleen. Mikäli Kate ei itse tahdo hoilata, suosittelee Snooki esimerkiksi Elton Johnin palkkaamista, Your Tango -julkaisu raportoi.

Nainen sanoi hiljattain raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea. Snookin kymmenen kuukautta vanha Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätyslapsi, sillä bailueläimenä tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi. Näin kuitenkin kävi, ja nainen sai terveen lapsen yhdessä hänen puolisonsa Juonni LaVallen kanssa.