Taikurin käytännön pila meni täydestä – pakoon juosseet kaatuilivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jokainen taikuri varmasti haluaa, että hänen yleisönsä uskoo hänen esittämäänsä temppuun. Nyt YouTubessa naurattaa taikatemppu, joka pilailee pahaa-aavistamattomien ihmisten kustannuksella. Pilassa taikurimies esittää olevansa leikattu keskeltä kahtia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Amerikkalaismies kävelee ”irti leikatun” alakehonsa kanssa julkisilla paikoilla kuten puistossa ja kadulla. Andy Gross -nimisen taikuri-koomikon suorittama temppu menee monelle aivan täydestä. Ihmisten reaktiot ovatkin erittäin hilpeää katsottavaa.

Esimerkiksi eräs naiskaksikko menettää malttinsa aivan totaalisesti nähdessään poikkileikatun miehen. Puistonpenkillä istuneet kaverukset lähtevät juoksemaan hurjalla vauhdilla miestä pakoon. Lopulta kaksikko ajaa karkuun autollaan. Grossin pilavideota on käyty katsomassa jo yli miljoona kertaa.