Chris Brown tekee hyvää: ”Minulla oli lapsena vain yhdet lenkkarit”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown joutui jälleen ongelmiin kolaroituaan San Fernando Valleyssa. Miehen kerrottiin karanneen onnettomuuspaikalta. Nyt laulajan kerrotaan tekevän myös hyvää, sillä hän lahjoittaa urheilukenkiä köyhille lapsille.

Miehen kerrotaan tekevän yhteistyötä urheilujätti Reebokin kanssa, ja mies on lahjoittanut urheilutossuja Los Angelesissa asuville köyhille lapsille. Brown paljasti, että hänellä itsellään ei ollut lapsena kuin yksi kenkäpari, ja teollaan hän tahtoo kannustaa lapsia liikkumaan ja uskomaan unelmiin, People.com raportoi.

Suosittu r&b-tähti Chris Brown joutui tammikuussa käsirysyyn biseksuaalin laulajan, Frank Oceanin, kanssa. Miehet riitelivät näyttävästi Westlake-studion parkkipaikalla, kunnes paikalle saapuneet poliisit jäähdyttivät tilanteen.