Hana Nitsche esitteli joogan tuloksia nettikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Hana Nitsche lomaili taannoin Miami Beachin rannalla. Kaunotar ei viettänyt tällä kertaa aikaansa poikaystävänsä, rap-moguli Russell Simmonsin kanssa, vaan seurana olivat ystävättäret mallimaailmasta.

Nyt Hana on julkaissut joukon seksikkäitä otoksia Twitter-blogissaan. Mallitähti esiintyy otoksissa muun muassa bikineissä sekä t-paidassa ja farkkushortseissa. Nitschen vartalo on omaa luokkaansa muun muassa hänen joogaharrastuksensa ansiosta.

Hana Nitsche syntyi alkujaan Tsekissä, mutta muutti perheineen Etelä-Saksaan viisivuotiaana. Hänet löydettiin mallibisnekseen 16-vuotiaana, kun valokuvaaja lähestyi häntä Italian perhelomalla. Hän esiintyi aikoinaan Saksan Huippumalli haussa -sarjassa, minkä jälkeen neitokaisen malliura on lähtenyt nousuun.