Holly Madison palasi julkisuuteen – bikinivartalo saa miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä tuttu kaunotar Holly Madison tuli vastikään äidiksi, mutta ikävien tapahtumien seurauksena hän on joutumassa yksinhuoltajaksi. Poikaystävä ja lapsen isä Pasquale Rotella saattaa nimittäin joutua vankilaan pitkäksi aikaa. Holly onkin viettänyt pitkään hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt Playboy-tähden kuuluisat kurvit nähdään pitkästä aikaa bikinikuvissa, kun Holly poseerasi kameralle Las Vegasissa. Hän kertoi samalla olevansa tyytyväinen saavutettuaan neljässä kuukaudessa lähes samanlaisen vartalon kuin ennen raskautta.

Rotellan ja Madisonin on määrä astua avioliittoon 14. elokuuta. Tuomion toteutuessa Playboy-pupu joutuu kuitenkin viettämään linnalesken elämää pahimmassa tapauksessa jopa 14 vuotta. Pariskunnan muutaman kuukauden ikäinen esikoisen on nimeltään Rainbow Aurora Rotella, ja he haaveilevat yhteensä kuudesta lapsesta.