Khloe Kardashian ei usko miehensä salasuhteen olevan totta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien julkkisperheen muhkeapeppuinen Khloe hehkutti vastikään olevansa onnellinen siskonsa jälkikasvusta, vaikka on jo pitkään haaveillut omasta vauvasta. Haikara ei kuitenkaan ole vieraillut Khloen ja hänen miehensä Lamar Odomin luona. Lieneekö syynä Khloen siipan huhutut syrjähypyt?

Khloe ja Lamar ovat olleet yhdessä liki neljä vuotta. Hiljattain kuitenkin mustat pilvet saapuivat pariskunnan ylle, kun Lamarin huhuttiin pettävän Khloea yhdessä Jennifer Richardsonin kanssa. Koripalloammattilaisena pelaavan Lamarin väitettiin viettäneen vieraan naisen kanssa aikaa viime vuoden joulukuusta tämän vuoden helmikuuhun.

Star-lehden mukaan Khloe on syrjäyttänyt väitteet saman tien, eikä usko salasuhteen olleen totta. Sen sijaan hän hehkutti Twitterissä miehensä kanssa vietettyä hierontahetkeä ja sitä, ettei ole koskaan ollut onnellisempi.

Taannoin koomikko Russell Brand kertoi Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa haluavansa harrastaa Kardashianien sisarusten kanssa ryhmäseksiä. Mies paljasti haaveensa suoraan naisille päin naamaa, jolloin Khloe innostui mainostamaan Brandille siskonsa Kimin raskausajan vaginaa. Russell hekumoi lähetyksessä loputtomasta vaahtoavan maidon ja orgasmien virrasta.