Peter Andresta tulee jälleen isä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi lähinnä povipommi Katie Pricen ex-aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre saa ensi vuonna taas perheenlisäystä.

Peter Andren kainalossa tovin viihtynyt Emily MacDonagh on raskaana. Pariskunta on valmiina astelemaan vihille jo ennen ensi vuoden laskettua aikaa. The Sun kertoo, että raskaus on edennyt hieman yli kuukauden. Peterillä on kaksi lasta aiemmasta liitostaan Katie Pricen kanssa.

Peter ja Emily tapasivat miehen munuaiskiven poisto-operaatiossa. Emily työskenteli tällöin terveysalan harjoittelijana. Nyt nainen on valmistunut ja haaveilee lääkärin töistä. Toisin sanoen lähipiiri ei usko Emilyn jäävän laakereilleen kotiäidiksi, sillä hän tahtoo edetä elämässään ja saavuttaa unelmiaan samalla, kun huolehtii jälkikasvustaan yhdessä laulaja-Peterin kanssa.

40-vuotias Peter Andre tuli tunnetuksi vatsalihaksiaan esittelevästä Mysterious Girl -musiikkivideosta vuonna 1995. Mies on syntynyt Lontoossa, mutta kasvanut Australiassa. Mies on kuitenkin asunut viime vuodet Britanniassa.