Jay Z kyllästyi myöhästelyyn: Supertähti saa sakot jokaisesta myöhästymisestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jugoslavialaista syntyperää oleva laulajatar Rita Ora kertoi taannoin, että häntä ärsyttää kuulla olevansa ”Britannian Rihanna”. Popparin mielestä hänellä ei ole yhtäläisyyksiä barbadoslaiseen tähteen, koska tällä on esimerkiksi parempi peppu kuin hänellä itsellään.

22-vuotias laulajatar lukeutuu Jay Z:n Roc Nation -levy-yhtiön artisteihin. Nyt neitokainen on paljastanut, että Magna Carta Holy Grail -levynsä äskettäin julkaissut menestysmuusikko on työnantajana melko tiukka. Rita on kertonut The Sun -lehdelle, että Jay Z ei suvaitse myöhästelyä ollenkaan.

– Olin myöhässä studiolta kymmenen minuuttia ja sain sähköpostiviestin jossa kyseltiin perääni. Saan sakot jos olen myöhässä, Rita Ora paljastaa lehdelle.

Kaunottaren mukaan hänelle on kuitenkin itselleenkin tärkeää olla ajoissa. Laulajatar kertoo, että Jay Z:n käytäntö kuvastaa hyvin miehen omaa toimintamallia. Muusikko on neitokaisen mukaan aina ajoissa ja valmiina töihin.

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on parhaillaan suhteessa DJ-komistus Calvin Harrisin kanssa. Neitokainen on tunnustanut julkisesti olevansa rakastunut. Hän kertoo tarkastelevansa usein puhelintaan, jos kullalta olisi tullut uusi viesti.