Bianca Lawson on esittänyt teinityttöä vuodesta 1995 saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parikymmentä vuotta Hollywoodin näyttelijäkastiin kuulunut Bianca Lawson on monille tuttu useista eri televisiosarjoista, kuten Buffy vampyyrintappajasta ja Dawson’s Creekistä. Yleensä hänen roolinsa on noin 17-vuotias teini, mikä käy ilmi tuoreesta kuvakollaasista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

34-vuotias Bianca Lawson on käytännössä esittänyt koko uransa teinityttöä, oli hän sitten oikeassa elämässä minkä ikäinen tahansa. Havainnon oli tehnyt erär redditor, joka julkaisi Biancasta kuuden kuvan sarjan Redditissä. Kuvia katsellessa huomaa, ettei näyttelijä ole vanhentunut uransa alkuajoista päivääkään, lieneekö syynä se, etteivät sensaatiolehdet ole vielä löytäneet kaunotarta riepoteltavakseen?

Bianca Lawson on tehnyt urallaan televisiosarjojen lisäksi useita elokuvarooleja, mutta todellista läpimurtoa näyttelijä ei ole vielä saavuttanut. Pääosaroolia odotellessaan hän on tähdittänyt viime vuosina muun muassa Vampyyripäiväkirjoja ja Valehtelevia viettelijöitä. Biancan vanhemmat ovat niin ikään näyttelijöinä työskennelleet Denise Gordy ja Richard Lawson.