Hugh Jackman turhautuu homohuhuista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

44-vuotias australialaisnäytteljiä Hugh Jackman on viime vuosien aikana noussut yhdeksi Hollywoodin suosituimmista näyttelijöistä. Komistus nähtiin äskettäin Les Miserables -musikaalin elokuvaversiossa. Jackman on aiemmin paljastanut, että häntä luullaan usein homoksi.

Suosikkinäyttelijän mukaan huhut eivät vaivaa häntä itseään. Nyt Jackman on kuitenkin kertonut CBS-televisiokanavan 60 Minutes -ohjelmassa, kuinka sinnikkäästi elossa pysyvät huhut saavat hänet turhautumaan. Komistuksen mukaan häntä häiritsee tilanteessa se, että hänen vaimonsa loukkaantuu.

Jackman kuitenkin kertoo haastattelussa, kuinka se, että häntä luullaan homoksi, on eräänlainen kohteliaisuus. Miehen mukaan tällaista tapahtuu vain tietyssä vaiheessa uraa. Menestysnäyttelijän vaimo Deborra-Lee kertoo, kuinka homohuhut ovat erittäin loukkaavia heidän perhettään kohtaan. Pariskunnalla on 13-vuotias Oscar-poika ja seitsemänvuotias Ava-tytär.

Hugh Jackman tunnetaan muun muassa roolistaan X-Men -elokuvasarjan Wolverine-lihaskimppuna. Komistus ollaan nähty myös Real Steel, Butter ja Australia -elokuvissa. Jackmanin tähdittämä Wolverine-elokuva saapuu Suomen elokuvatettereihin 26. heinäkuuta.