Koirat työntävät päänsä autosta kovassa vauhdissa – tässä hulvaton video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäkuumalla autoissa matkaavat koirat työntävät mielellään päänsä kulkuneuvon ikkunasta ulos, jotta ne voivat haukata ajomatkan aikana raikasta ja viilentävää happea. Nyt ihmisten katseltavaksi on koottu hauska video, jolla näytetään koirien tuulessa venyviä kuonoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Koirien huulet lepattavat hauskasti vastatuulessa, saaden eläimet hyvin huvittavan näköisiksi. Videokoosteella nähdään hammasrivistönsä paljastavia lemmikkihauvoja, jotka ottavat viilentäviä ilmakylpyjä pään ihopoimut lepattaen.

Vaikka koirat rakastavatkin roikkua auton ikkunasta, ei toimintaa valitettavasti suositella. Ikkunasta roikkuessa on nimittäin vaarana, että esimerkiksi ötökkä tai pikkukivi lentää koiran silmään aiheuttaen vakavia vaurioita näköelimelle.