Realitykomistus märkänä rannalla – näky vetää naisen hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittien The Only Way Is Essex -realitysarjassa tavataan toinen toistaan kauniimpia, plastiikkakirurgillakin vierailleita neitokaisia. Heidän lisäkseen sarjassa nähdään myös upeita lihaskimppuja, joista eräs on Mario Falcone.

Kollegansa Lucy Mecklenburghin kanssa seurustellut mies sai jokin aika sitten kihlatultaan kenkää pettämisen takia. Äskettäin Mario oli viettämässä lomaa Dubaissa isänsä ja ystäviensä kanssa. Mies näytti olevan varsin hyvässä kunnossa ruskettuneen timmistä vartalostaan päätellen.

Falconen kerrotaan päässeen nopeasti yli erostaan, sillä hänen kerrottiin vastikään tapailevan 16-vuotiasta kaunotarta. Lucy Mecklenburgh on ilmaissut Twitterissä inhonsa eksänsä käytöstä kohtaan. Hän vakuuttui viimeisimmän käänteen ansiosta tehneensä oikean päätöksen erotessaan pettäjäkomistuksesta.