Korkokengät takavarikoitiin lentokentällä

Lifestyle · Stara.fi

Viime aikoina lukemattomat ihmiset ovat valittaneet myös julkisuudessa lentokenttien turvallisuudesta vastaavan henkilökunnan ylilyönneistä ja jopa laittomuuksista. Turvamiehet ja -naiset ovat esimerkiksi kosketelleet lasten intiimialueita ja heidän on väitetty saavan siitä seksuaalista mielihyvää.

Taannoin eräs palvelusta eronnut virkailija kertoi, ettei itse kykenisi luottamaan virkailijoiden kykyyn löytää aseita ja räjähteitä matkustajien hallusta. Paljon täysin vaaratonta tavaraa sen sijaan takavarikoidaan päivittäin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Siitä saatiin jälleen eilen esimerkki, kun New Yorkin La Guargian lentokentän turvamiehet huomasivat naisen korkokenkien koroissa jotain erikoista. Korot oli nimittäin tehty käsiaseen malliseksi. Tästä syystä virkailijat luokittelivat korkokengät asekopioiksi ja takavarikoivat ne välittömästi. Naista ei kuitenkaan pidätetty eikä hän saanut sakkoja.