Ampiaiset hyökkäsivät lentokentälle – odottamattomat seuraukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin tuhansien mehiläisten parvesta, joka oli vallannut erään naisen parkkipaikan siten, ettei hän päässyt asunnostaan ulos. Nyt samankaltainen tilanne on koettu Pohjois-Carolinan lentokentällä, kun ampiaisparvi hyökkäsi lentokenttäkulkuneuvon kimppuun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

US Airwaysin lentokone Pohjois-Carolinasta Indiapolisiin myöhästyi kaksi tuntia, koska suuri ampiaisparvi oli piirittänyt lentokoneita hinaavan ajoneuvon. Matkustajat kertoivat uutistoimisto Associated Pressille, että olivat nähneet tuhansia pörriäisiä lentokoneen ikkunasta, kun kapteeni oli kertonut heille viivytyksen syystä.

Paikalle soitettu mehiläistarhaaja sai kuitenkin tilanteen haltuun. Hän sai nopeasti parven aisoihin ja kone pääsi lähtemään lennolleen kaksi tuntia myöhässä. Lentokoneessa oli 79 matkustajaa. Yksikään ampiaisista ei onnistunut keplottelemaan tietään matkustamon puolelle.