Räppäri osti kustomoidun Lamborghinin – mauton vai tyylikäs?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown joutui jälleen ongelmiin kolaroituaan San Fernando Valleyssa, sillä hänen kerrottiin karanneen onnettomuuspaikalta. Automies on taas päässyt uuden ökyauton rattiin, sillä hän osti näyttävän kustomoidun Lamborghini Aventadorin.

Trayvon Martinin paitaan mielenosoituksellisesti pukeutunut Chris Brown sai uuden Lamborghini Aventadorinsa eilen, ja samalla sen erikoinen maalaus esiteltiin yleisölle JC Customzin toimipisteessä. Auton maalaus on saanut innoituksensa Nike Air Foamposite Camo -lenkkareista. Pelkän maalauksen hinta oli 12.000 euroa ja sen tekeminen kesti kolme viikkoa.

Äskettäin Chris lahjoitti urheilutossuja Los Angelesissa asuville köyhille lapsille. Brown kertoi, että hänellä itsellään ei ollut lapsena kuin yksi kenkäpari, ja teollaan hän tahtoo kannustaa lapsia liikkumaan ja uskomaan unelmiin. Brown joutui tammikuussa käsirysyyn biseksuaalin laulajan, Frank Oceanin, kanssa. Miehet riitelivät näyttävästi Westlake-studion parkkipaikalla, kunnes paikalle saapuneet poliisit jäähdyttivät tilanteen.