Futurama ja Simpsonit yhteen – Bart ja Bender joutuvat seikkailuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että Family Guy ja Simpsonit yhdistävät voimansa erikoisjakson avulla. Jaksossa Griffinien perhe menee vierailulle Spingfieldiin. Nyt myös Futurama-sarja pääsee seikkailemaan yhdessä maailman tunnetuimman keltaisen perheen parissa.

San Diegossa parhaillaan vietettävä Comic-Con -tapahtuma on kerännyt maailman supersankarihahmot, tekijät niiden takana ja näiden fanit yhteen. Kun maailmassa saatiin muutama päivä sitten ilakoida Family Guyn ja Simpsonien tulevasta erikoisjaksosta, lupasi Simpsonien tuottaja tapahtumassa, että sama koetaan Futuraman kanssa jo ensi vuoden aikana.

Juoni kuroutuu lähinnä kahden pahan pojan, eli Bart Simpsonin ja Futuraman robotti-Benderin ympärille. Bender saapuu tulevaisuudesta Springfieldiin tappamaan Bartia, koska kyseinen pojanviikari tekee elämässään jotain sellaista, mikä aiheuttaa suunnatonta tuhoa tulevaisuuteen, Entertainment Weekly paljastaa.