Tosimies liikkuu golfkentällä jatkossa ilmatyynyaluksella – katso video

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uutisoimme huhtikuussa ammattigolfari Gerry Lester ”Bubba” Watsonin golfkentille kehittämästä uudesta ilmatyynyaluksesta. Nyt sen tuotanto on aloitettu virallisesti, ja kulkupeliä pystyy pian vuokraamaan käyttöönsä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Omintakeisella tyylillä vasemmalta pelaava Bubba paljasti, että uudella kulkuvälineellä pääsee ylittämään niin viheriöt kuin vesiesteet – hiekkamontuista puhumattakaan. Siinä on kuitenkin yksi huono puoli, nimittäin erittäin kovaääninen moottori. Siitä huolimatta Ohiossa sijaitseva golfkenttä on tilannut kaksi Bubba’s Hoveria pelaajiensa vuokrattavaksi.

Golfkenttä ei ole vielä paljastanut vuokrahintojaan, mutta yhden golfkentille tarkoitetun ilmatyynyaluksen hinnaksi arvioidaan noin 45.000 euroa, joten vuokra ei tule olemaan kovinkaan edullinen, Mashable paljasti. Menopelissä on käytetty perinteisille golfautoille tuttuja elementtejä, ja rakennettu sen pohjalta paranneltu ja nopeampi versio yhteistyössä Oakley-huippubrändin kanssa.

Bubba’s Hoverin BW1 on maailman ensimmäinen golfkentille tarkoitettu ilmatyynyalus, ja se kääntää hitailla kärryillä kulkevien katseet ja mielenkiinnon varmasti. Uuden kulkupelin ansiosta golfin pelaaminen nopeutuu, sillä aluksella pääsee reiältä toiselle yhdessä hujahduksessa.