Jymy-yllätys: Hugh Jackman lopettaa näyttelemisen – ainakin toistaiseksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

44-vuotias australialaisnäytteljiä Hugh Jackman on viime vuosien aikana noussut yhdeksi Hollywoodin suosituimmista näyttelijöistä. Komistus tunnetaan muun muassa lihaksillaan vakuuttaneen Wolverinen roolista X-Men -elokuvissa.

Nyt näyttelijä on järkyttänyt fanejaan ympäri maailmaa tuoreella uutisellaan. Jackman kertoi australialaisessa The Kyle and Jackie O Show -radio-ohjelmassa pitävänsä pian hieman taukoa näyttelemisestä. Syy tähän on miehen mukaan hänen kiireinen työaikataulunsa.

– Pidän hieman taukoa, en tiedä pidänkö vuoden, tämä elokuva on nyt neljänteni putkeen, Hugh Jackman summaa ohjelmassa.

Jackman tähdittää tänä vuonna ensi-iltansa saavia Movie 43, Wolverine ja Prisoners -elokuvia. Komistus kuvaa parhaillaan X-Men: Days of Future Past -elokuvaa. Suosikkinäyttelijä halunnee viettää välillä hieman aikaa myös perheensä kanssa. Jackman on naimisissa näyttelijätär Deborra-Lee Furnessin kanssa, ja pariskunnalla on kaksi lasta, 13-vuotias Oscar ja kahdeksanvuotias Ava.

Hugh Jackman tunnetaan ehkä parhaiten roolistaan X-Men -elokuvasarjan Wolverine-lihaskimppuna. Komistus ollaan nähty myös Real Steel, Butter ja Australia -elokuvissa. Jackmanin tähdittämä Wolverine-elokuva saapuu Suomen elokuvatettereihin 26. heinäkuuta.